Фото галерија

14.WKC Светско првенство у каратеу

Од 11. и 12.јуна 2022. у Београду, је одржано 14. WКC Светско првенство за кадете, јуниоре и сениоре и VKC Светски куп за децу. Том приликом наши ученици и такмичари карате клуба Ресавица, Кристијан и Давид Гојковић као чланови репрезентације Србије, постали су екипни прваци света. Томислав Јелић - тренер карате клуба Ресавица.
ДВОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА – ЂЕРДАП – ЛЕПЕНСКИ ВИР

24. и 25. мај 2022. Полазак групе у 07.00 сати испред школе. Путовање преко Параћина и Бољевца до Гамзиграда. Обилазак локалитета ”ФЕЛИКС РОМУЛИАНА“. Путовања до Неготина. Обилазак родне куће Стевана Стојановића- Мокрањца (музејска поставка везана за живот и дело композитора), хајдук Вељковог конака (етнографска поставка), Музеја Крајине (археолошка и етнографска поставка). Ручак у ресторану. Наставак путовања до Кладова. Смештај у хотелу Ђердап у Кладову. Вечера. Ноћење. 2.дан – Доручак. Напуштање хотела. Одлазак до ХЕ Ђердап. Разгледање постројења. Путовање до Доњег Милановца. Разгледање археолошког локалитета Лепенски вир. Путовање до Сребрног језера. Ручак у ресторану на Сребрном језеру. Слободно време на Сребрном језеру. Пре повратка посета Смедеревској тврђави. Повратак са успутном паузом. Долазак пред школу у вечерњим часовима.
Etwinning пројекат: OUR HERITAGE, OUR TREASURE

Ученици шестог разреда учествовали су у Е-твининг пројекту: OUR HERITAGE, OUR TREASURE. Током рада на пројекту, сарађивали су са ученицима из Шпаније и Турске. Пројекат се заснивао на представљању своје и упознавању културе и традиције других народа.
Планетаријум

У нашој школи 1. марта 2022. године, одржан је Мобилни планетаријум Друштва астронома Србије. Наши ученици и наставници су имали прилике да чују предавање и виде у 3D пројекцији кретање планета и занимљивости из свемира.
Свети Сава 27. јануар 2022.

Обележавање Дана духовности - Свети Сава у Стењевцу и Сладаји
ИО Двориште - Рељеф нашег краја

Активности у ИО Двориште (1-3. разред) у склопу Једносменског обогаћеног рада: "Траговима прошлости" и "Рељеф нашег краја" - Новембар/ Децембар 2021.
Одбојка 2021

1. место на Општинском такмичењу основних школа у одбојци одржано у Спортској хали Деспотовац, дана 02.12.2021. Пласман девојчице: 1. Место ОШ „Стеван Немања“ Стењевац 2. Место ОШ „Деспот Стефан Високи“ Деспотовац Пласман дечаци: 1. Место ОШ „Стеван Немања“ Стењевац 2. Место ОШ „Деспот Стефан Високи“ Деспотовац Екипе наше школе (девојчице и дечаци) обезбедиле су пласман на окружно такмичење у одбојци које ће бити одржано у Ћуприји.
Дигитални кабинет

22. новембар 2021. Донацијом Министарства просвете, науке и технолошког развоја опремљен је дигитални кабинет са 10 нових комплетних рачунара и лиценцираним софтвером.
Пањевац - Невидљиво мастило-магија науке

Пањевац - Једносменски обогаћени рад - Невидљиво мастило-магија науке
Дечија недеља 2021. - ИО СЛАДАЈА

Активности деце у Дечијој недељи од 4. до 8. октобра 2021. године у ИО Сладаја.